Tiedä, kuka liikkuu missäkin

Hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät

Tarjoamme laadukkaita hälytys, kulunvalvonta- sekä kameravalvontajärjestelmiä. Tutustu alla olevaan tarjontaamme ja kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Hälytysjärjestelmät

Nykyiset hälytysjärjestelmämme ovat paljon muutakin kuin pelkkä murtohälytin! Ohjaa esimerkiksi älypuhelimellasi tai kalenteriohjauksella talon lämmitystä, lukitusta, sähköryhmiä ja valaistusta tai lisää järjestelmään paloilmaisimet, autosi hälytin tai vaikka valvontakamerat. Hälytinjärjestelmästä pystyy myös rakentamaan esimerkiksi toimivan hoitajakutsujärjestelmän tai porttiohjausyksikön. Hälytinjärjestelmän avulla pystyt siis rakentamaan  kiinteistösi automaatiota ja lisäämään älyä perinteisen murtohälytystoiminnon lisäksi!

Toimitamme ja asennamme hälytysjärjestelmiä niin laitoksille, yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Hälytysjärjestelmien osalta parhaimman vaihtoehdon löydät soittamalla tai vierailemalla liikkeessämme, jotta tarjouksemme on juuri teidän tarpeisiinne sopiva.

Edustamamme valmistajat:

Vanderbilt

Jablotron

Kulunvalvonta

Tarjoamme monia vaihtoehtoja kulunhallintaan sekä kulunvalvontaan. Tutustu eri ratkaisuihin kuvien yläpuolella olevista linkeistä, soita meille tai vieraile liikkeessämme niin kerromme lisää kulunvalvontatuotteista ja ratkaisuista.

Kameravalvonta

Haluatko nähdä, kuka liikkuu tilassa? Kameravalvonnalla on tutkitusti rikoksia ja ilkivaltaa vähentävä vaikutus. Lisäksi kameravalvonnalla turvaat toimintaasi esimerkiksi vahingon varalta. Myymme ja asennamme laadukkaat kameravalvontajärjestelmät yritysten liike- ja toimitiloihin sekä yksityishenkilöiden kotiin tai vapaa-ajan kiinteistöihin. Pyydä tarjous tai suunnittelukäynti meiltä.

Tutustu linkistä Dahua-kameravalvontatuotteisiin:

Dahua-valvontakamerat

Loading...
Mäntän Lukko- ja Turvatekniikka Oy

Autamme Sinua sopivan järjestelmän valinnassa.

Ota yhteyttä!